2013

Στόχος του προγράμματος ήταν η εκπαίδευση μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη γευσιγνωστική ποιότητα του ελαιολάδου, με σκοπό την επιβεβαίωση ή όχι των απόψεών τους για τις πρακτικές καλλιέργειας και παραγωγής ελαιολάδου. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 10 σχολεία και περίπου 200 μαθήτριες και μαθητές από την περιοχή της Μεσσηνίας. Τελική επιδίωξη του προγράμματος ήταν η ενδυνάμωση των μαθητών στο να αναγνωρίζουν και να συνεισφέρουν στον ποιοτικό ελαιόλαδο ως μελλοντικοί καταναλωτές και εν δυνάμει παραγωγοί.

 

Doing it right 

 

To πρόγραμμα ήταν συγχρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλης και το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.