Αρχική

Κυριότερες Ασθένειες, Ζωικοί Εχθροί και Ζιζάνια της Ελιάς: προσβολή, αντιμετώπιση, και επιπτώσεις στην ποιότητα του ελαιόκαρπου
Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 - Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μάρτιος - Απρίλιος 2018
Κλάδεμα – Θρέψη – Λίπανση της Ελιάς
Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 - Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μάρτιος - Απρίλιος 2018
Τα κρίσιμα σημεία στο ελαιοτριβείο και η σχέση τους με την ποιότητα του ελαιολάδου
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 - - Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μάρτιος - Απρίλιος 2018

Γευσιγνωσία Ελαιόλαδου

1st

 

Το άρωμα και η γεύση του ελαιόλαδου μας διηγούνται την ιστορία του.

Read More

 

Θετικά Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά Ελαιόλαδου

2nd

 

Τα θετικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου καθορίζονται από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων.

 Read More

Γευσιγνωστικά Ελαττώματα Ελαιόλαδου

3rd 

 

Καλές πρακτικές για την αποφυγή γευσιγνωστικών ελαττωμάτων

Read More